Onze keukenapparatuur

Bij Your Kitchen heb je keuze uit een ruim assortiment van bekende keukenapparatuur leveranciers. Bekijk hieronder een selectie. Wil je meer inspiratie opdoen? Kom gerust naar één van onze showrooms!

Inductie kookplaten

Onze inductiekookplaten zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 60, 68, 80 en 90 cm. Door hun slanke, ruimtebesparende ontwerp passen ze gemakkelijk in de dunste tafelbladen. Bovendien benodigen ze geen ventilatiegat aan de voor- of achterkant.

Kookplaat met afzuiging

Ontwerp jouw keuken zonder compromis. ComboHobs combineren een efficiënte inductiekookplaat en een geïntegreerde afzuigkap in één ontwerp. De mogelijkheden van onze kookplaten met afzuiging zijn uitgebreid en dankzij een minimalistisch design passen deze kookplaten met afzuiging perfect in een moderne, strakke keuken. Zo laat je je creativiteit vrij en ontwerp je jouw keuken zonder compromissen. Om je zoektocht naar een kookplaat met afzuiging eenvoudig te maken, is er een handige lijst met nuttige informatie, zodat je het juiste apparaat met de juiste functies aanschaft voor je keuken.

Welke merken vind je bij ons?

inductie kookplaten

Ovens en magnetrons

Onze inbouwovens- en magnetrons zijn beschikbaar in de formaten: 60 cm standaard en 45 cm compact. Doordat ze slechts zeer kleine ventilatiegaten hebben, een van de kleinste op de markt, kun je ze combineren met een opening van slechts 6 mm. De ovens zijn verkrijgbaar in verschillende designs, die zowel praktisch als stijlvol zijn en vele zijn voorzien van zelfreiniging en stoomkookmethoden, zodat je moeiteloos heerlijke gezonde gerechten kunt bereiden.

EcoLine ovens zijn onze meest energiezuinige modellen. Alle modellen hebben een stoomfunctie, waardoor koken bij lage temperaturen mogelijk is en tot wel 20%* energie wordt bespaard. Wordt geleverd met stoomreiniging die tot 95%** minder energie verbruikt dan pyrolytische reiniging.

Welke merken vind je bij ons?

Onze ovens en magnetrons

Koelen en vriezen

Koel-vriescombinaties verlengen de versheid van voedsel en helpen tot 95% van de vitamines te behouden. Met geavanceerde, nauwkeurige temperatuurregeling gaan de natuurlijke voordelen van je voedsel langer mee, terwijl voedselverspilling met 28% wordt verminderd.

EcoLine koel-vriescombinaties zijn onze meest energiezuinige modellen. Ze bevatten ook een uniek interieur van gerecycled kunststof en een ecometer, die je naar energiezuinigere instellingen leidt en tegelijkertijd voedselverspilling vermindert.

welke merken vind je bij ons?

Onze koelers en vriezers

Gaskookplaten

Bij Your Kitchen kies je uit een ruim aanbod van gaskookplaten. Een gaskookplaat met 4 pits is misschien wel de populairste keuze, maar ook een gaskookplaat met 5 pits is mogelijk. Ook qua vermogen is er keuze genoeg. Ten slotte zijn sommige modellen uitgerust met interessante functies die het koken vergemakkelijken, zoals een wokfunctie.

Een gaskookplaat met de juiste kookveldindeling

Als je op zoek bent naar een nieuw gaskookplaat is het natuurlijk de bedoeling dat het jouw manier van koken vereenvoudigt. Bij AEG vind je ingebouwde gaskookplaten met verschillende kookvelden die op verschillende manieren verdeeld zijn. Bepaalde modellen, zoals de Flamelight 90 cm kookplaat met Hob2Hood, beschikken over een groot, centraal vuur en kleinere kookvelden aan de zijkant. Bij andere modellen zit het grote vuur dan weer links of rechts, zodat je wat meer ruimte hebt.

Welke merken vind je bij ons?

Onze gaskookplaten

Vaatwassers

Comfort in de keuken begint bij de juiste voorzieningen. Een inbouw vaatwasser is een waardevolle uitbreiding voor elk huishouden. Zowel qua gebruiksgemak als qua efficiëntie zijn er veel voordelen aan verbonden. Zo’n vaatwasser maakt deel uit van de vaste inrichting van de keuken en draagt bij aan de look en feel. 

De afmetingen van de geïntegreerde vaatwasser die je koopt, bepalen grotendeels hoe je het apparaat in je keuken kunt verwerken. Bij Your Kitchen vind je verschillende mogelijkheden. Er is uiteraard een ruime keuze aan modellen met een standaardafmeting van 60 cm breed, maar er zijn ook heel wat compactere modellen te vinden van 45 of 55 cm breed.

Welke merken vind je bij ons?

Onze vaatwassers

Afzuigkappen

Onze inbouw-, wand- en eilandafzuigkappen gebruiken geavanceerde technologie zodat het ontwerp en de bouw van onze afzuigkappen je de optimale combinatie bieden van hoogwaardig design en krachtige functionaliteit.

Ons assortiment afzuigkappen is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zodat je je ideale keuken kunt samenstellen. Dankzij de innovatieve technologie, houdt deze afzuigkap je keuken bijna onopgemerkt vrij van ongewenste kookluchtjes en geurtjes. Bovendien helpt de vrijwel geruisloze werking van de afzuigkap je om de perfecte sfeer in uw huis te creëren.

Welke merken vind je bij ons?

Onze afzuigkappen

wil je de apparaten in het echt zien?

Dit is slechts een selectie van de keukenapparatuur die we aanbieden. Als je interesse hebt om jouw keukenapparaten te bekijken en te vergelijken nodigen we je van harte uit om onze showroom te bezoeken. 

  • Of bel: 076-2045858