Onze werkbladen

Ontdek de perfecte basis voor jouw droomkeuken met een selectie van meer dan 150 hoogwaardige werkbladen. 

1. Keramiek

Een keukenblad van Keramiek is duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Wat keramiek nóg aantrekkelijker maakt is de strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

Het plaatmateriaal bestaat voornamelijk uit kleipoeder dat onder extreem hoge druk wordt geperst, waardoor dit stenen blad hitte-, vlek- én krasbestendiger is in verhouding met andere keukenbladen! Maar tegelijkertijd is het vanwege deze hardheid wel gevoeliger voor stootschade (chipgevoeliger) aan de rand.

Randafwerking met Joca
Het blad kan worden afgewerkt met een rand van 14 tot 100 mm. In de rand kan een sierlijke Joca rand worden toegevoegd. Deze elegante strip is van metaal en voorkomt stootschade aan de rand.

Z1.206-RIO-BROWN-01-V0090-055-kleurstaal-Rio-Brown-H-30x20cm-

Waarom kies je voor keramiek?

 • HittebestendigHitte- en krasbestendig
 • OnderhoudsvrijOnderhoudsarm
 • VlekbestendigVlekbestendig
Hittebestendig

Hitte- en krasbestendig

Onderhoudsvrij

Onderhoudsarm

Vlekbestendig

Vlekbestendig

Onze keramiekbladen

2. Kunststof

Een HPL-keukenblad en wastafelblad is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Maar de werkelijke kracht van zit in de decoratieve toplaag. Want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen ‒ ze voelen ook echt zo aan!  HPL (High Pressure Laminate) is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst. Het basismateriaal is multiplex, spaanplaat of Greengridz.

Bewust kiezen doe je met Greengridz®
Greengridz is een nieuw basismateriaal voor keukenbladen met een duurzaam karakter. Dit innovatieve, watervaste materiaal is namelijk FSC®-gecertificeerd, en laat een kleinere ecologische voetafdruk achter dan het gebruikelijke kunststof bladen. Maar het heeft wel dezelfde eigenschappen en kan met alle kleuren afgewerkt worden. Dit bewijst dat gemak en design heel goed hand in hand kunnen gaan met milieuvriendelijkheid. En je betaalt voor Greengridz niet eens méér!

HPL
Z1.207-DE2395-01-V0090-051-TopLaminate-DE2395-Athena-sample-300-x-200-mm-

Waarom kies je voor kunststof?

 • Grote keuze kleurstalenGrote keuze kleurstalen
 • DuurzaamWatervast en duurzaam
 • Prijs-kwaliteitBeste prijs-kwaliteit
Grote keuze kleurstalen

Grote keuze kleurstalen

Duurzaam

Watervast en duurzaam

Prijs-kwaliteit

Beste prijs-kwaliteit

Onze kunststof bladen

3. Composiet

Composietsteen bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Daardoor is het ook hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. Maar anders dan graniet is composiet een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten. In die toevoeging ligt ook het voordeel van composietsteen. Want de combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is, en verkrijgbaar is in een scala van tinten.

Afwerking en toepassing
Voor het oppervlak zijn er verschillende afwerkingen: gepolijst, gezoet en velvet. Elke afwerking geeft een heel eigen sfeer aan het blad. De bladdikte is standaard 12 mm of 20mm, maar het blad kan met een rand tot 100 mm dik afgewerkt worden. Composietsteen is ook ideaal voor wastafels, vensterbanken en tafelbladen.

Z1.312-STATUARIO-01-V0090-056-kleurstaal-Statuario-30x20cm-
Z1.312-CALAGOLD-01-V0090-056-kleurstaal-Calacatta-Gold-30x20cm-

Waarom de keuze voor composiet?

 • Natuurlijke uitstralingNatuurlijke uitstraling
 • WatervastWatervast & hittebestendig
 • OnderhoudsvrijOnderhoudsvriendelijk
Natuurlijke uitstraling

Natuurlijke uitstraling

Watervast

Watervast en hittebestendig

Onderhoudsvrij

Onderhoudsvriendelijk

Onze composietbladen

4. Graniet

In een granieten keukenblad kunnen steeds weer andere patronen worden ontdekt, en zijn tint past zich iedere keer aan de lichtval en de inrichting van de keuken aan. En omdat geen enkele granietsoort hetzelfde is, en zelfs binnen een en dezelfde groeve de kleur en structuur van het steen nog variëren, is ieder granieten keukenblad uniek.

Natuursteen
De uitgehakte blokken graniet worden rechtstreeks naar de steenhouwerij gebracht, waar er centimeters dikke platen van worden gemaakt.
Er zijn verschillende varianten: gepolijst graniet (hoogglans), gezoet graniet (zogenoemde eiglans), gebrand graniet (antiek) of Lapato, dat is een matte structuur waarbij opliggende delen hoogglans worden gepolijst.

Z1.337-DARKPEARLP-01-V0090-057-kleurstaal-Dark-Pearl-P-30x20cm-
Z1.337-TITANIUM.P-01-V0090-057-Evora-Granite-Titanium-Polished-colour-sample

Waarom kies je voor graniet?

 • HittebestendigHittebestendig
 • Stoot- en slijtvastStoot- en slijtvast
 • Uniek werkbladIeder blad is uniek
Hittebestendig

Hittebestendig

Stoot- en slijtvast

Stoot- en slijtvast

Uniek werkblad

Ieder blad is uniek

Onze granietbladen

5. Marmer

Marmer staat door de unieke natuurlijke uitstraling in elke keuken. Het is alleen jammer dat dit natuurproduct zo kostbaar is en relatief meer onderhoud vergt. In vergelijking met andere natuursteen zoals graniet en kwartsiet, is marmer een relatief zacht gesteente. Hierdoor is marmer gevoeliger voor zuurvlekken waardoor het oppervlak aangetast wordt wanneer vloeistoffen of etensresten niet onmiddellijk worden verwijderd. Marmer ontwikkelt bovendien een natuurlijk patina die verandert onder invloed van oxidatie van kleur door de tijd heen. Dat is de reden dat Dekker mooie marmerlooks verkoopt en geen echt marmer.

Gelukkig heb je tegenwoordig ruim keuze uit veel prachtige alternatieven. Marmer look-a-like materialen die niet van echt te onderscheiden, maar wel betaalbaar zijn.

Marmer

Wat zijn de alternatieven voor marmer?

 • Natuurlijke uitstralingComposiet
 • Grote keuze kleurstalenKunststof
 • OnderhoudsvrijKeramiek
Grote keuze kleurstalen

Kunststof

Onderhoudsvrij

Keramiek

Natuurlijke uitstraling

Composiet

Onze marmerlook bladen

OP ZOEK NAAR ANDERe KLEURstalen?

Dit is slechts een selectie van de steensoorten en kleuren die we aanbieden. Als je interesse hebt in andere kleuren of soorten, nodigen we je van harte uit om onze showrooms te bezoeken. Daar ontdek je een uitgebreider assortiment aan kleuren en mogelijkheden. Bij Your Kitchen staan we klaar om je te adviseren om jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden!

 • Of bel: 076-2045858