Over Your kitchen

De mooiste momenten beleef je in jouw keuken.

Het is eigenlijk heel simpel. De meeste keukenwinkels zijn gestart als keukenwinkel. Onze basis ligt in het traject daarna: keukenmontage, orderverwerking, transport en inmetingen.

Na jarenlang vele duizenden keukens te hebben gemonteerd voor de grootste en bekendste keukenformules van Nederland besloten wij wat reuring in de keukenmarkt te brengen. Want je weet het misschien niet, maar als je een nieuwe keuken koopt, begint het échte werk daarna pas: orderverwerkers, planners, monteurs, inmeters, fabrikanten, leveranciers en andere vakmensen, dat moet allemaal maar net goed gaan.

Wij hebben alle specialisten in eigen huis en vanaf het begin sterk geïnvesteerd in goede mensen. Op die manier hebben we ook een schat aan ervaring opgebouwd op het gebied van keukenontwerp. Tenslotte zijn we trots op onze samenwerkingen met premium keukenfabrikanten en leveranciers door heel Europa. Bij Your Kitchen leveren wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige keukens, materialen en apparatuur.

Wil je daar ook nog een royale service bij? Kom dan eens langs één van onze showrooms.

“Wij hebben vanaf het begin de visie gehad om alles anders te doen.”

Ons team bestaat ondertussen een allerlei verschillende type keukenprofessionals. Van keukenverkopers- en designers tot keukenmonteurs, inmeters, chauffeurs, kwaliteitsinspecteurs, planners en de klantenservice. Want een prachtige kwaliteitskeuken ontwerpen en bestellen is één ding, maar excellente service en nazorg leveren, dat is wat ons anders maakt. Geen concessies. Ons team bestaat ondertussen uit meer dan honderdvijftig ervaren keukenprofessionals.