Oriënteren

Wanneer je jouw toekomstige keuken gaat uitzoeken begint deze reis met oriënteren. Bekijk daarom al onze keukens in onze online showroom of nog beter: bezoek één van onze showrooms. Tijdens een oriëntatiegesprek beantwoordt een adviseur onder andere jouw eerste vragen. In de showroom vind je niet alleen modelkeukens in verschillende stijlen en opstellingen maar ook een hele range aan grepen, apparaten, werkbladen, verlichting, nisbekleding en meer.

“Tijdens een oriëntatiegesprek beantwoordt een adviseur jouw eerste vragen.”

Adviesgesprek

Het adviesgesprek vindt plaats in één van onze showrooms. Je kan via de website een afspraak maken. In dit gesprek neemt jouw persoonlijke adviseur alle tijd voor jou. Het doel van dit gesprek is om alle wensen en ideeën in kaart te brengen en een indicatieprijs te berekenen.

De eerste stap is het schetsen van de keukenopstelling. De adviseur denkt hierbij mee en komt met creatieve ideeën door zijn of haar jarenlange expertise. Ook wordt er gestart met de styling.

“Het doel van dit gesprek is om alle wensen en ideeën in kaart te brengen en een indicatieprijs te berekenen.”

3D-TEKENING & OFFERTE

Tijdens het adviesgesprek werkt jouw adviseur je toekomstige keuken uit in een 3D-tekening. In deze tekening vind je niet alleen de gekozen indeling en opstelling, maar ook de gebruikte materialen en kleurencombinaties. Alles komt aan bod: de fronten, het werkblad, de accessoires, de apparatuur en de nisbekleding. Wanneer alles helemaal naar jouw wens is, maken we de keuken definitief en krijg je de offerte en de 3D-tekening mee naar huis. Wij zijn CBW-erkend, dus je krijgt alle ruimte om de offerte goed te overwegen.

“Wij zijn CBW-erkend, dus je krijgt alle ruimte om de offerte goed te overwegen.”

Inmeten

Nadat de offerte rond is, zal onze planner contact met je opnemen om de ruimte waar de nieuwe keuken komt te staan nauwkeurig in te meten.

De inmeetmonteur heeft hiervoor dertig minuten tot een uur nodig. Hij zal onder de ruimte in nauwgezet opmeten, vragen naar eventuele wijzigingen en bijzonderheden en foto’s maken. Het doel van de inmeting is om een nauwkeurig beeld te krijgen van de ruimte en afspraken te maken.

Je ontvangt het inmeetrapport in PDF per e-mail.

Terugroepgesprek en bestellen

Jouw adviseur neemt na de inmeting contact op om de order met je door te nemen in het terugroepgesprek. Tijdens dit contactmoment heb je ook de kans om vragen te stellen of extra wensen die naar voren zijn gekomen af te spreken. Zodra jij akkoord bent gaan wij de splinternieuwe keuken voor je bestellen.

“Zodra jij akkoord bent gaan wij de splinternieuwe keuken voor je bestellen.”

Transport van de keuken

Zodra duidelijk is wanneer de bestelde keuken geleverd wordt neemt de planner telefonisch contact met je op om een leveringsdatum in te plannen. De keuken wordt enkele dagen tot een dag voor de montage geleverd. Wij hebben een eigen transportafdeling. Op deze manier weten we zeker dat alles gestroomlijnd loopt en zijn wij niet afhankelijk van een derde partij. 

Montage

Niet alleen het transport, maar ook het monteren van de keuken wordt uitgevoerd door eigen keukenmonteurs. Onze montagetak is één van de grootste van Nederland (dit is het oudste onderdeel van het bedrijf), met vele duizenden keukens per jaar. Met zo’n schat aan ervaring en kennis kunnen wij garant staan voor excellente montage en service.  

“Onze montagetak is één van de grootste van Nederland, met vele duizenden keukens per jaar.”

Nazorg

Uiteraard stopt onze service niet na de montage van jouw nieuwe keuken. Het servicetraject is voor ons net zo belangrijk als alle voorgaande stappen. Onze klantenservice en jouw adviseur staan voor je klaar bij eventuele vragen, nabestellingen of beschadigingen. 

“Onze klantenservice en jouw adviseur staan voor je klaar bij eventuele vragen, nabestellingen of beschadigingen. “